Migrenesymptomer er altfor vanlige, og selve tilstanden er fortsatt ikke fullt ut forstått. Folk i alle aldre er påvirket, men det har en tendens til å påvirke kvinner dobbelt så ofte som menn.

De to viktigste symptomene forbundet med migrene inkluderer kvalme og oppkast, som begge kan være svekkende for personen som lider av disse symptomene. Hodepine er også vanlig, men ikke på langt nær så svekkende som de to andre.

Måtene migrene lider av smerter varierer, det samme gjør måten smerten manifesterer seg på. Noen mennesker lider av konstant uutholdelig smerte, mens andre bare har sporadisk hodepine. Noen mennesker opplever aldri de minste symptomene, mens andre våkner om morgenen med en dunkende smertefull hodepine. I alle fall bør personen som lider av smerte oppsøke lege for medisinsk undersøkelse og behandling.

Selv om denne typen hodepine ikke er livstruende eller livstruende, er det viktig at den blir diagnostisert og behandlet så snart som mulig, ettersom ikke å bli diagnostisert kan føre til mer alvorlige sykdommer. Når noen har hodepine, kan de legge merke til blod i nesehulen. Det er forårsaket av betennelse i bihulene og regnes som et tegn på bihulebetennelse. Bihulebetennelse er et resultat av betennelse i slimhinnene og kan føre til pustevansker.

En mer alvorlig hodepine kalles migrene hodepine fordi det er den mest intense typen hodepine. Siden migrene kan være veldig ødeleggende, bør en person som lider av hodepine oppsøke lege umiddelbart for en medisinsk undersøkelse. En hodepine i seg selv kan fortelle en lege mye om hva som skjer inne i en persons hode.

Hvis medisinsk behandling er nødvendig, kan legen din bestille blodprøver og andre tester. Hvis det er migrene, kan han også bestille røntgen for å sikre at alt er i orden. Andre tester som kan utføres inkluderer MR, computertomografi og computertomografi, som hver gir et detaljert bilde av hva som skjer inne i pasientens hode. Disse testene kan vise om det er strukturelle problemer inne i skallen som kan forårsake smerte, eller om hodepine er forårsaket av strukturelle problemer.

 

En annen ting som kan bestilles er medisiner som er rettet mot å lindre smerten, for eksempel smertestillende og angstdempende medisiner

Det er også noen medisiner som kan hjelpe med å lindre kvalme og oppkast som også kan følge med smerten. Migrene har en tendens til å vare alt fra noen få minutter til et par timer, avhengig av migrenens intensitet og alvorlighetsgraden av hodepine.

Smertestillende midler er vanligvis foreskrevet for å hjelpe mot smerten, men reseptfrie og reseptfrie smertestillende midler er også tilgjengelige. Imidlertid er det viktig at hvis du skal ta noen form for smertestillende pille for å prøve å redusere stressnivået, og dette gjelder spesielt hvis du har å gjøre med alvorlige smerter, og å ta smertestillende midler vil bare gjøre ting verre. I tillegg, hvis du har migrenesymptomer, bør du også prøve å slappe av kroppen så mye som mulig for å forhindre at smertene blir kroniske. Å gjøre det vil også bidra til å redusere sjansene for å utvikle andre forhold som vil forverre hodepine symptomer.

Noen naturlige behandlingsmetoder kan hjelpe til med å lindre og til og med stoppe noen av symptomene. Et eksempel på et hjemmemedisin mot migrene hodepine er å bruke et varmt, tørt bad og en kald dusj eller et bad som består av en blanding av sitron og varmt vann. Denne kombinasjonen sies å slappe av i kroppen og redusere stress. Det antas også å lindre hodepine ved å gi lindring til nerver og hjerne også.

Andre måter å slappe av på på kroppen er å legge seg på en pute og påføre noen isbiter på tinningene mens en kald kompress av en eller annen form på hodet også kan påføres. Kalde kompresser er også gode for å redusere smerten ved hodepine og migrene. Å ta urter eller andre urter som kan lindre smerten er også en annen måte å prøve å behandle migrene også. Urter som johannesurt og baldrian brukes ofte for å berolige hjernen og for å lindre hodepine.

Hvis du har å gjøre med en pågående hodepine, kan du prøve å unngå å få migrenesymptomer ut av hånden ved å sørge for å hvile mye og drikke mye væske. Å ta vitamin B -komplekstilskudd og ta vitamin D -tilskudd kan også bidra til å forhindre migrene. Det er ingen enkelt kur mot migrene hodepine, men det er trinn som kan tas for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene og forhindre at de kommer så ofte. Disse tipsene kan bidra til å redusere sjansen for gjentatte migrenesymptomer, og kan også bli kvitt migrene helt.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *