Hvordan håndtere helvetesild symptomer effektivt

 

Hvis du har opplevd noen av de vanlige symptomene på helvetesild, har du sannsynligvis allerede fått det bra av legen din

Dette betyr ikke nødvendigvis at du kommer til å ha full lettelse. Helvetesild symptomer kan faktisk være alvorlige, så hvis du får knuter på huden din, kan det være lurt å konsultere legen din med en gang. Følgende er noen av de vanligste symptomene på helvetesild.

Det første du bør gjøre er å sørge for at det ikke er hevelse eller smerter. De fleste vil føle smerte eller en prikkende følelse. Hvis det er ekstremt, kan det være lurt å sjekke om det er en infeksjon. Snakk med legen din umiddelbart hvis du ser noen av disse symptomene.

Hvis du ser noen av de andre symptomene, kan legen din foreskrive noe sterkere for å hjelpe deg med å håndtere smerten. En populær smertestillende er aspirin. Du bør alltid følge legenes resept nøye når du tar medisiner til dette formålet. Hvis du er bekymret for å få bivirkninger, kan du også gå med Tylenol. Sørg alltid for å konsultere legen din før du bruker noen av disse medisinene.

Når du har hodepine og det påvirker søvnen din, bør du besøke legen din umiddelbart. De vil kunne fortelle deg hvor lang tid det vil ta å forsvinne, og du vil vite om du lindrer smertene eller ikke. Hvis hodepine ikke forsvinner i minst en uke eller to, bør du oppsøke en spesialist for å snakke om det videre.

Et annet symptom du bør være bekymret for er blødningen. Noen mennesker opplever svært små blødninger, men andre opplever mer alvorlige symptomer, som slag. Så hvis du opplever noen av følgende symptomer, må du besøke legen din med en gang.

Et tungt, klissete eller klumpete stoff som har dannet seg på huden din, vanligvis i lyskeområdet. Du kan også merke litt misfarging i dette området. Hvis blodproppen er stor, kan dette være et tegn på et slag.

Noen ganger kan temperaturen stige. Men hvis du har feber og merker at det ikke forsvinner på en stund, bør du oppsøke lege. Det er det samme med høye temperaturer. Feber kan indikere alvorlige problemer som lungebetennelse.

 

Husk imidlertid at mange av symptomene ovenfor på helvetesild ikke nødvendigvis indikerer en medisinsk nødssituasjon. Dette er bare advarselsskilt. Du kan oppsøke lege umiddelbart hvis du fortsatt har smerter etter noen dager uten symptomer.

Kaldsvette er også et symptom du bør bekymre deg for. Imidlertid er de ikke nødvendigvis et tegn på helvetesild. Dette symptomet betyr vanligvis at kroppen din ikke er vant til forkjølelse og din immunsystemet fungerer ikke som det skal. Dette kan skje i en hvilken som helst influensasesong, så hvis du stadig blir forkjølet, kan du oppsøke lege.

Det er også viktig å merke seg at mange mennesker lider av tretthet, selv om de ikke er syke. Dette symptomet er en av dem som ikke bør ignoreres, da det kan være et tegn på et mer alvorlig problem. Tross alt trenger du energi for å fullføre dine daglige oppgaver.

Et annet symptom du bør være oppmerksom på er feber. Feber kan skyldes mange ting, inkludert feber på grunn av virus, influensa og vitaminmangel. Hvis feberen din blir høyere enn 101 grader Fahrenheit, bør du gå til legen umiddelbart. Hvis det blir så høyt, bør du besøke legen umiddelbart og finne ut hva som forårsaker det.

Når du har symptomer på helvetesild, bør du også ta hensyn til din seksuelle aktivitet. Hvis du opplever smerter i kjønnsområdet, bør du kontakte legen din umiddelbart. Dette symptomet kan bety at du er smittet med en seksuelt overførbar sykdom.

Ovennevnte helvetesild symptomer betyr kanskje ikke noe for deg akkurat nå, men de kan være veldig bekymringsfulle hvis du ikke er forsiktig. Så sørg for at du alltid besøker legen din når de kommer opp.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *