Avføringsmiddel, prosent eller avføringsmiddel er naturlige stoffer som løsner og induserer avføring i kroppen. De er vant til å behandle forstoppelse og også for å forhindre hemorroider. De er generelt tilgjengelige i en rekke forskjellige former, for eksempel pulver, piller eller sirup, hver med sitt eget formål, fordeler og ulemper. Hva slags avføringsmiddel du tar, bestemmes i stor grad av kroppstilstanden din, men det er også en god idé å sjekke med legen din. For eksempel kan noen mennesker bli forstoppet ved hjelp av avføringsmidler, noe som kan være farlig for dem eller til og med dødelig.

Avføringsmidler har evnen til å slappe av muskler, sener og leddbånd i anus og nedre tarm. De kan være ubehagelige i begynnelsen, men de vil snart få deg til å føle deg mer komfortabel. Fordi avføringsmidler er milde mot kroppen, er de trygge å bruke selv om du har medisinske problemer. Avføringsmidler kan også bidra til å lindre kramper og diaré, blant andre symptomer forbundet med forstoppelse så vel som hemorroider.

Noen mennesker har klaget over avføringsbivirkninger som økt blødning og blåmerker, selv om disse ikke er hovedårsakene til blod i avføringen. I noen mer alvorlige tilfeller kan det hende du må ta avføringsmiddelet mer enn en gang om dagen.

En av de vanligste bruksområdene for avføringsmidler er som en smertefri prosedyre for å stimulere avføringen, eller som en midlertidig form for anestesi under operasjonen. I dette tilfellet virker avføringsmiddelet som smertestillende. Du kan også oppdage det avføringsmidler hjelper til med å lette avføringen når de slapper av musklene i anus og nedre tarm, noe som gjør det lettere for avføringen å passere.

Når du tar avføringsmidler, brukes de vanligvis til å tømme tarmen.

De fungerer ved å gjøre avføringen hard, myk og glatt, noe som gjør den lettere å passere gjennom

Det finnes forskjellige typer avføringsmidler som du kan bruke. Avhengig av kroppstilstanden din, må du finne en som fungerer best for deg. For eksempel, hvis du er forstoppet, bruker du et avføringsmiddel som gjør avføring hard, myk og glatt.

 

Det er viktig å merke seg at det er mange avføringsmidler som virker ved å forårsake en midlertidig eller mer varig effekt på avføringen og på kroppen din. Når du er forstoppet, vil du sannsynligvis oppleve forstoppelse oftere. Avføringsmidlene vil derfor bli brukt oftere enn for å sikre at tarmbevegelsen din er regelmessig. Imidlertid er det mindre sannsynlig at avføringsmidler blir brukt når du ikke er forstoppet.

Så det er viktig å merke seg at det finnes en rekke forskjellige avføringsmidler som du kan bruke for å hjelpe med avføringen. De kan variere i bruk og effektivitet avhengig av kroppen din. Du må bruke ditt eget skjønn når du bruker dem.

Som nevnt tidligere, er det mange forskjellige former for avføringsmidler tilgjengelig for deg. Hvis du er forstoppet, kan du oppdage at noen avføringsmidler er mer effektive enn andre, mens du anstrenger deg for å få avføring. For eksempel kan du kjøpe en salve du kan legge på bunnen din.

En annen måte å gå er å bruke et oralt avføringsmiddel som kommer i kapselform. Kapslen er litt vanskelig å bryte ned, og du må svelge den, så det er lett å ta den uten å forårsake for mye ubehag.

Koloniske avføringsmidler kan også brukes for å lindre forstoppelse. Disse avføringsmidlene kan tas av deg selv, eller du kan bruke dem sammen med andre avføringsmidler for å få jobben gjort.

Koloniske avføringsmidler er den minst kostbare formen for avføringsmidler. Du kan finne ut at disse produktene ofte er rimelige.

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *